Ландшафтен и градски дизайн

Ландшафтен и градски дизайн

Ние сме ландшафтни архитекти, посветени на иновативния дизайн в обществените и жилищни пространства. Предлагаме качествени услуги, със собствен стил и облик, в областта на ландшафтния дизайн и градското планиране. Проектираме, както мащабни концепции, така и прецизни детайли.


Архитектурни елементи

Архитектурни елементи

Изготвяме подробни детайли за широка гама архитектурни елементи. Предлагаме дизайн на паркова мебел и декоративни конструкции, като перголи, навеси, ротонди и треяжи. Също така проектираме допълващи постройки, като летни къщи, барбекюта и обслужващи помещения.


Управление на проекти

Управление на проекти

Предлагаме управление и организиране на цялостния процес по израждане на обекти с цел постигане на проектната визия. Грижим се за добрата координация между отделните специалности, както и следим стриктно за спазването на зададените срокове. Отделно можем да осъществим и само авторски надзор.


Управление на обекти

Управление на обекти

Изготвяме график за поддръжка и организираме конктретни дейности за подобряване на състоянието на Вашата градина. Разполагаме с набор от специалисти, които могат да решат всеки появил се проблем.


Визуализации

Визуализации

Ние представяме нашите проекти с прецизно изработени графични материали: 3D визуализации, 2D планове, разнообразни схеми и илюстрации. Това гарантира отлична комуникация и разбиране на проекта от всички страни в инвестиционния процес.


Консултации

Консултации

Не сте сигурни какво е най-доброто за вашата градина или какво да предприемете относно озеленяването на Вашия мащабен инвестиционен проект? Ние сме насреща – предлагаме консултации лице в лице или онлайн.


Зелени стени

Зелени стени

Ако не разполагате с достатъчно пространство, за да се създаде традиционната градина, или ако обичате иновации, ние предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на вертикални градини. Също така можем да създадем уникални картини от растения – идеални за вашия модерен или рустикален интериор.


Покривни градини

Покривни градини

Освен декоративните предимства, зелените покриви могат да осигуряват контрол на температурата, да повишат архитектурната стойност на сградата, да предложат възможности за отдих, а в голям мащаб могат да имат екологични ползи за околната среда. Ние предлагаме тяхното проектиране, изграждане и поддържане.


Осветление

Осветление

За да се използва градината не само през деня е необходимо тя да бъде добре осветена. Чрез декоративното осветление може да се подчертае нейната красота и да се създаде различно усещане през тъмната част на денонощието.


Интериорно озеленяване

Интериорно озеленяване

Ние проектираме цялостни интериорни зелени системи, които стимулират сетивата. От малки представителни зони като рецепции и преддверия в офиси, до големи пространства: заведения, жилища, работни помещения и други частни или публични интериори. Така създаваме комфорт в привлекателна и здравословна среда.


Спортни площадки и терени

Спортни площадки и терени

Предлагаме проектиране и изграждане на спортни терени, реновиране на площадки и последваща поддръжка.


Детски площадки

Детски площадки

Предлагаме дизайн и изграждане на предизвикателни, забавни и образователни детски площадки, съобразени с безопасността на децата в съответствие с европейските нормативни изисквания.


Напоителни системи

Поливни системи

Изготвяне на технически проекти и изграждане на автоматизирани поливни системи, съобразени с нуждите на различните видове растения.


Водни ефекти и фонтани

Водни ефекти и фонтани

Водните площи създават естествена привлекателна точка във всяка градина. Фонтаните създават невидима преграда от уличния шум и привличат красиви птици и пеперуди. Те предразполагат към релаксация и съзерцание, така и към игра и забавление.